VIP
Tutaj piszemy informacje na temat meczów Polskiej Ekstraklasy.
W±tek ma dotyczyæ tylko i wy³±cznie czasu meczu oraz w pó¼niejszym czasie jego wynik i strzelców!!! Je¶li kto¶ napisze post typu Lech jest Amic± dostanie bana na 24 godziny je¶li sytuacja siê powtórzy traci swoj± dru¿yny i zostaje wydalony z forum!!! I proszê tego przestrzegaæ!!
Znaczy mog± byæ wra¿enia z meczu, relacje. Tylko, ¿eby nie by³o o tym, ¿e osoba a pisze : Wis³a wygra³a 3-0 po piêknym meczu. Jestem zadowolony. A osoba b : ja nie lubiê wis³y
Symulator
Dobra zgadzam siê
Symulator
dzisiaj jest ostatnie kolejka, wszystkie mecze o 17
Wszystkie posty nie wnosz±ce nic do dyskusji bêd± USUWANE. Szczególnie to siê tyczy Ciebie ricardovermalen. Po kiego kija piszesz, ¿e kolejka o 17? Jakby nikt nie wiedzia³..
Symulator
Wis³a zremisowa³a 1-1 z Odr± ale odra i tak spada
nic im ten remis nie da³
A Arka zosta³a fuksem przegrali i zostali
VIP
Taka jest pi³ka . Lech okaza³ siê w tym sezonie, lepszy od Wis³y (mo¿e przypadkiem ale okaza³ siê lepszy). Czas zobaczyæ co Poznañski Lech poka¿e po latach w Lidze Mistrzów.
Symulator
Zobaczymy, ja my¶lê ¿e przejdzie pierwsz± fazê
Vip
Zobaczymy czy ¯urawski pomo¿e w czyms w Wi¶le :P na pewno ekstraklasa w tym sezonie bêdzie ciekawsza ni¿ poprzednio.
Symulator
Ja my¶lê ¿e ¯urawski nie pomo¿e Wi¶le. Jego czas ju¿ siê skoñczy³, pokaza³ co mia³ pokazaæ.