Każdy dopisuje 1 ,max 2 zdania NA TEMAT ! I najważniejsze kopiujemy wcześniejszy tekst i dokładamy swój. Ja zaczynam:
Dawno, dawno temu w małej chińskiej miejscowości....
Następna osoba kopiuje to i dopisuje coś od siebie:
Dawno, dawno temu w małej chińskiej miejscowości....urodził się Zdzisiek....
Kolejna osoba znowu to kopiuje i dopisuje coś od siebie:
Dawno, dawno temu w małej chińskiej miejscowości....urodził się Zdzisiek....
Jego matka była fryzjerką, a ojciec górnikiem....
Myślę, że teraz już będzie wiadomo o co chodzi. A więc ZACZYNAM:
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie....
Średniozaawansowany
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie....zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce....
VIP
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie....zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce....Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie......
zjebał jak najszybciej do lasu...
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie....zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce....Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie......
zjebał jak najszybciej do lasu...Spotkał tam..........
VIP
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie...zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce...Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie...zjebał jak najszybciej do lasu...Spotkał tam...Grzegorza Lato i powiedział mu że jest...
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie...zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce...Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie...zjebał jak najszybciej do lasu...Spotkał tam...Grzegorza Lato i powiedział mu że jest...platfusem. Prezes usłyszawszy te słowa bardzo się.......
VIP
Pewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie...zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce...Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie...zjebał jak najszybciej do lasu...Spotkał tam...Grzegorza Lato i powiedział mu że jest...platfusem. Prezes usłyszawszy te słowa bardzo się.......
wkurwił i postanowił...
Ostatnio edytowany przez terminatorrodlo (16-11-2009 18:36:14)
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął....
VIP
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...
Ostatnio edytowany przez terminatorrodlo (16-11-2009 18:45:03)
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...zarabiając 2 razy więcej piniędzy za nic nie robienie. Na szczęście na pomoc Grzesiowi przyszedł...
VIP
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...zarabiając 2 razy więcej piniędzy za nic nie robienie. Na szczęście na pomoc Grzesiowi przyszedł...bóbr który znał tysiąc bitów i z wielką nienawiścią powiedział...
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...zarabiając 2 razy więcej piniędzy za nic nie robienie. Na szczęście na pomoc Grzesiowi przyszedł...bóbr który znał tysiąc bitów i z wielką nienawiścią powiedział...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rządzi!!! Sprzeciwił mu się jednak....
VIP
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...zarabiając 2 razy więcej piniędzy za nic nie robienie. Na szczęście na pomoc Grzesiowi przyszedł...bóbr który znał tysiąc bitów i z wielką nienawiścią powiedział...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rządzi!!! Sprzeciwił mu się jednak....mówiąc zamknij morde jebany czarnuchu...
ewnego razu pod siedzibą PZPN w Warszawie...zobaczyłem Franciszka Smudę, siedzącego na ławce...Kiedy on zauważył, że chcę zrobić mu zdjęcie...zjebał jak najszybciej do lasu...Spotkał tam...Grzegorza Lato i powiedział mu że jest...platfusem. Prezes usłyszawszy te słowa bardzo się.......
wkurwił i postanowił...rozwiązać ten cały burdel, jakim jest bez wątpienia Polski Związek Piłki Kopanej. Jednak na przeszkodzi sławnemu kiedyś piłkarzowi stanął.... Turbo Dymo Man i Zawstydził Grzegorza Lato ...zarabiając 2 razy więcej piniędzy za nic nie robienie. Na szczęście na pomoc Grzesiowi przyszedł...bóbr który znał tysiąc bitów i z wielką nienawiścią powiedział...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rządzi!!! Sprzeciwił mu się jednak....mówiąc zamknij morde jebany czarnuchu...Lato widząc, że nawet bóbr już go nie lubi postanowił.....