W dzisiejszym hicie Manchester United uległ na Old Trafford Chelsea 1:2. Pierwszą bramkę dla Londyńczykó zdobył piętką Joe Cole. W 2. połowie podwyższył Didier Drogba (moim zdaniem był spalony). Honor Czerwonych Diabłów uratował Macheda (choć nie wiem, czy nie pomógł sobie ręką. Jak dla mnie bardzo dobry wynik, tylko pewnie terminatorrodlo nie w humorze
Bramki do pobrania/obejrzenia (PL, C+Sport) http://allgoals.pl/204020-post2.html lub http://allgoals.pl/204021-post3.html
VIP
Kurwa jebana Chelsea !!! Jebany Drogba !!! Jebany Cole :/ <beczy>, Lecz zawsze będę spiewał Glory Glory Man United !!!!
Barca szykuje transfer za 80 milionów funtów
Środa, 20 stycznia (10:20)
Czy Wayne Rooney opuści Manchester United? Z "Czerwonymi Diabłami" wiąże go kontrakt do 2012 roku, ale już pojawiły się spekulacje, że latem może zmienić klubowe barwy. Napastnikiem reprezentacji Anglii interesuje się FC Barcelona, która szykuje ofertę transferową na poziomie 80 milionów funtów.
Czy Wayne Rooney w przyszłym sezonie będzie strzelał bramki dla Barcelony?
Czy Wayne Rooney w przyszłym sezonie będzie strzelał bramki dla Barcelony? /AFP
Galeria
Barca szykuje transfer za 80 milionów funtówBarca szykuje transfer za 80 milionów funtów
Rooney już trenuje (11 zdjęć)
Niewykluczone też, że do walki włączy się Real Madryt. W tym drugim przypadku magnesem byłaby osoba Cristiano Ronaldo. Z Portugalczykiem tworzyli znakomity duet przez lata gry na Old Trafford. Z kolei Barcelona potrzebuje znakomitego napastnika, gdyż kariera Thierryego Henry zmierza ku końcowi.
Za transferem Rooneya, który w obecnym sezonie zdobył 16 goli w 26 meczach przemawia także sytuacja finansowa Manchesteru United. Rodzina Glazerów, która kupiła angielski klub przy okazji zadłużyła go na 700 milionów funtów, a Wayne jest najbardziej wartościowym zawodnikiem w zespole.
czytaj dalej
Według nieoficjalnych informacji Barcelona latem przedstawi transferową ofertę transferową na poziomie 80 milionów funtów. Sam Rooney w katalońskim klubie miałby zarabiać 200 tysięcy funtów tygodniowo. Obecna jego tygodniówka to około 100 tysięcy.
Dziś Gran Derby. Jakie są Wasze typy? Ja mam nadzieję, że Real wygra. Stawiam na 3-0 dla gospodarze, bo w El Clasico często pada taki wynik. Wiem, że będzie ciężko, ale Hala Madrid!
Symulator
Mam taki sam typ ja dawidex44 bo lubię Real a nie lubię Barcy !!
Zwycięstwo jest na wyciągnieću ręki!! HALA MADRYT !!
Ostatnio edytowany przez rafi9612 (10-04-2010 11:52:59)
VIP
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Santiago Bernabeu
Real Madryt 2 vs 6 FC Barcelona
Nie zapominajcie że to wciąż ta sama Barca !!
Visca el Barca!!!
terminatorrodlo napisał:
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Santiago Bernabeu
Real Madryt 2 vs 6 FC Barcelona
Nie zapominajcie że to wciąż ta sama Barca !!
Visca el Barca!!!
Nie zapominaj, że to nie ten Real
Przewidywalne składy :
Real Madryt: Casillas; Sergio Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Xabi Alonso, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo i Higuaín.
Ławka rezerwowych: Dudek, Metzelder, Diarra, Lass, Granero, Guti, Benzema i Raúl.
FC Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Pedro, Messi i Iniesta.
Ławka rezerwowych: Pinto, Czyhrynski, Márquez, Milito, Yaya Touré, Bojan, Henry i Jeffren