PES League 2010

Poprowad¼ swoj± dru¿ynê do zwyciêstwa w arcywa¿nym turnieju!!!

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Regulamin i zasady
Gra wstrzymana. Termin powrotu nieokre¶lony.

#61 27-03-2011 16:32:50

TurboDymoMan

VIP

7046690
Punktów :   
Manager: Bayern Monachium

Re: Niekoñcz±ca sie opowie¶æ...

Pewnego razu pod siedzib± PZPN w Warszawie...zobaczy³em Franciszka Smudê, siedz±cego na ³awce...Kiedy on zauwa¿y³, ¿e chcê zrobiæ mu zdjêcie...zjeba³ jak najszybciej do lasu...Spotka³ tam...Grzegorza Lato i powiedzia³ mu ¿e jest...platfusem. Prezes us³yszawszy te s³owa bardzo siê.......
wkurwi³ i postanowi³...rozwi±zaæ ten ca³y burdel, jakim jest bez w±tpienia Polski Zwi±zek Pi³ki Kopanej. Jednak na przeszkodzi s³awnemu kiedy¶ pi³karzowi stan±³.... Turbo Dymo Man i Zawstydzi³ Grzegorza Lato ...zarabiaj±c 2 razy wiêcej piniêdzy za nic nie robienie. Na szczê¶cie na pomoc Grzesiowi przyszed³...bóbr który zna³ tysi±c bitów i z wielk± nienawi¶ci± powiedzia³...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rz±dzi!!! Sprzeciwi³ mu siê jednak....mówi±c zamknij morde jebany czarnuchu...Lato widz±c, ¿e nawet bóbr ju¿ go nie lubi postanowi³.....narobiæ w majty w celu...odstraszenia zwierzyny od siebie po czym...zaczê³o ¶mierdzieæ starymi lud¼mi. Zainteresowanie wszystkich przenios³o siê na....barbi ktora pojawila sie nagle w lesie i bobr postanowil ja ..okra¶æ. Na szczê¶cie w pobli¿u sta³....Leo benhauer który zabil bobra i zerznol barbi po czym ... powo³a³ ich do swej zjebanej reprezentacji platfusów i rzek³ mówi±c...ej jebane platfusy jak niezaczniemy wygrywac to no kurde wyjebi± mnie. Nadszed³ czas meczu i ...jak przjebiecie z Reprezentacj± San Marino nie dostaniecie pó³ litra Sobieskiej, dlatego musicie ...im ostro dojebac conajmniej 1:0 bo jak nie to...ka¿dy dostanie w mordê od Laty i szlaban wchodzenia do Burdelu, dlatego ...Musicie wygrac. Mecz zakoñczy³ sie wynikiem...1-0 dla Poslki po bramc w 99 minucie ze spalonego. W nagrodê nasi sportowcy....otrzymali pó³ litra do podzia³u, a gdy ju¿ wypili....jebneli sie spac bo powiedzieli ze pol litra to za malo. Gdy siê obudzili...znale¼li siê na boisku b-klasowego....Balatonu Klasztorek i powiedzieli ¿e...mog± podawaæ pi³ki seniorom tego klubu.  Kapitan polskiej reprezentacji, Micha³ ¯ew³akow zdenerowowa³ siê i zadzowni³ po posi³ki, a konkretnie po...Turbo DYmo mena , który...mia³ jednak inne plany na ten weekend. Wróæmy teraz pod siedzibê PZPN....Gdzie toczy siê pojedynek pomiêdzy Boñkiem , a Dod± cudem wygrywa...Doda bo wspomóg³ jej by³y ma³¿onek, który zacz±³ kopaæ pi³kê w...w by³± ¿one lecz ona jest taka twarda i pi³ka odbijaj±c siê odniej za ka¿dym razem trafia³a w Boñka. Boniek po walce wsta³ i...za¶piewa³: "Byæ Go³ot±, byæ Go³ot± zjebanie jest...". W tej chwili do gry wszed³ Grzesiu Lato krzycz±c... a kur.wa niespodziewa³e¶ siê mnie tak wcze¶nie...i wyje.ba³ boñkowi z prawego...kutasowego. Tymczasem u Ciebie w domu Twoja stara pi³a...belzebuba po 3.50 i krzycza³a... DO boju ...do boju, do boju kutasy! Przejd¼my teraz do bardziej pi³karskiej czê¶ci tej historii. Na Santiago Bernabeu trwa³ w³a¶nie najwa¿niejszy mecz w historii futbolu. Real Madryt podejmowa³..... Lechie Gdañsk , która zajmowa³a wysok± pozycje w niemieckiej bundeslidze... pierwsza po³owa zakoñczy³a siê wynikiem 0:0 dziêki gol± ..dziêki gol±...W drugiej po³owie spotkania Edek strzela gola dla Lechii Gdañsk która przegrywa³a 0-0... Po meczu Edek...powiedzia³ , ¿e Howard Webb nie uzna³ mi bramki, któr± zdoby³em. Ciekawe dlaczego ?...czy¿by by³ przekupiony? Nic z tych rzeczy. Po prpostu nie sêdziowa³ Howard Webb sêdzia, tylko elekryk. No a wieczorem w pubie Kaktus spotkali siê.... zcwelowaæ -.- robili to przez...pó³ godziny i wrócili do domu ogl±daæ Ligê Mistrzów. Real Madryt gra³ w³a¶nie z...³ks ³ud¼ w tym meczu wynik spotkania wynosi³ 99:98 po rzutach karnych. Ale Widzew zacz±³ odrabiaæ straty, bo na boisku pojawi³ siê...Zbych Boñ...który by³ peda³em. Jego ¿ona...wypiê³a siê i pokolei gracze Realu...zaczêli przewracaæ siê jak domino. Wtedy pojawi³ siê... Polski peda³ Jacyków i wiêkszo¶æ spedalonych pi³karzy realu rzuci³a siê na niego i zaczê³a...ruchaæ go...na wszystkie mo¿liwe sposoby, czyli...jego marzenie zosta³o spe³nione.  Po godzinie do³±czy³ do nich...czarny murzyn, który by³ bia³y. Wtedy...

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/bfe5b397.jpg
http://img.userbars.pl/103/20408.jpg
http://img.userbars.pl/113/22429.jpg

#62 26-05-2011 14:35:08

Pato7

Vip

11911276
Punktów :   -1 
Manager: AC Milan

Pewnego razu pod siedzib± PZPN w Warszawie...zobaczy³em Franciszka Smudê, siedz±cego na ³awce...Kiedy on zauwa¿y³, ¿e chcê zrobiæ mu zdjêcie...zjeba³ jak najszybciej do lasu...Spotka³ tam...Grzegorza Lato i powiedzia³ mu ¿e jest...platfusem. Prezes us³yszawszy te s³owa bardzo siê.......
wkurwi³ i postanowi³...rozwi±zaæ ten ca³y burdel, jakim jest bez w±tpienia Polski Zwi±zek Pi³ki Kopanej. Jednak na przeszkodzi s³awnemu kiedy¶ pi³karzowi stan±³.... Turbo Dymo Man i Zawstydzi³ Grzegorza Lato ...zarabiaj±c 2 razy wiêcej piniêdzy za nic nie robienie. Na szczê¶cie na pomoc Grzesiowi przyszed³...bóbr który zna³ tysi±c bitów i z wielk± nienawi¶ci± powiedzia³...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rz±dzi!!! Sprzeciwi³ mu siê jednak....mówi±c zamknij morde jebany czarnuchu...Lato widz±c, ¿e nawet bóbr ju¿ go nie lubi postanowi³.....narobiæ w majty w celu...odstraszenia zwierzyny od siebie po czym...zaczê³o ¶mierdzieæ starymi lud¼mi. Zainteresowanie wszystkich przenios³o siê na....barbi ktora pojawila sie nagle w lesie i bobr postanowil ja ..okra¶æ. Na szczê¶cie w pobli¿u sta³....Leo benhauer który zabil bobra i zerznol barbi po czym ... powo³a³ ich do swej zjebanej reprezentacji platfusów i rzek³ mówi±c...ej jebane platfusy jak niezaczniemy wygrywac to no kurde wyjebi± mnie. Nadszed³ czas meczu i ...jak przjebiecie z Reprezentacj± San Marino nie dostaniecie pó³ litra Sobieskiej, dlatego musicie ...im ostro dojebac conajmniej 1:0 bo jak nie to...ka¿dy dostanie w mordê od Laty i szlaban wchodzenia do Burdelu, dlatego ...Musicie wygrac. Mecz zakoñczy³ sie wynikiem...1-0 dla Poslki po bramc w 99 minucie ze spalonego. W nagrodê nasi sportowcy....otrzymali pó³ litra do podzia³u, a gdy ju¿ wypili....jebneli sie spac bo powiedzieli ze pol litra to za malo. Gdy siê obudzili...znale¼li siê na boisku b-klasowego....Balatonu Klasztorek i powiedzieli ¿e...mog± podawaæ pi³ki seniorom tego klubu.  Kapitan polskiej reprezentacji, Micha³ ¯ew³akow zdenerowowa³ siê i zadzowni³ po posi³ki, a konkretnie po...Turbo DYmo mena , który...mia³ jednak inne plany na ten weekend. Wróæmy teraz pod siedzibê PZPN....Gdzie toczy siê pojedynek pomiêdzy Boñkiem , a Dod± cudem wygrywa...Doda bo wspomóg³ jej by³y ma³¿onek, który zacz±³ kopaæ pi³kê w...w by³± ¿one lecz ona jest taka twarda i pi³ka odbijaj±c siê odniej za ka¿dym razem trafia³a w Boñka. Boniek po walce wsta³ i...za¶piewa³: "Byæ Go³ot±, byæ Go³ot± zjebanie jest...". W tej chwili do gry wszed³ Grzesiu Lato krzycz±c... a kur.wa niespodziewa³e¶ siê mnie tak wcze¶nie...i wyje.ba³ boñkowi z prawego...kutasowego. Tymczasem u Ciebie w domu Twoja stara pi³a...belzebuba po 3.50 i krzycza³a... DO boju ...do boju, do boju kutasy! Przejd¼my teraz do bardziej pi³karskiej czê¶ci tej historii. Na Santiago Bernabeu trwa³ w³a¶nie najwa¿niejszy mecz w historii futbolu. Real Madryt podejmowa³..... Lechie Gdañsk , która zajmowa³a wysok± pozycje w niemieckiej bundeslidze... pierwsza po³owa zakoñczy³a siê wynikiem 0:0 dziêki gol± ..dziêki gol±...W drugiej po³owie spotkania Edek strzela gola dla Lechii Gdañsk która przegrywa³a 0-0... Po meczu Edek...powiedzia³ , ¿e Howard Webb nie uzna³ mi bramki, któr± zdoby³em. Ciekawe dlaczego ?...czy¿by by³ przekupiony? Nic z tych rzeczy. Po prpostu nie sêdziowa³ Howard Webb sêdzia, tylko elekryk. No a wieczorem w pubie Kaktus spotkali siê.... zcwelowaæ -.- robili to przez...pó³ godziny i wrócili do domu ogl±daæ Ligê Mistrzów. Real Madryt gra³ w³a¶nie z...³ks ³ud¼ w tym meczu wynik spotkania wynosi³ 99:98 po rzutach karnych. Ale Widzew zacz±³ odrabiaæ straty, bo na boisku pojawi³ siê...Zbych Boñ...który by³ peda³em. Jego ¿ona...wypiê³a siê i pokolei gracze Realu...zaczêli przewracaæ siê jak domino. Wtedy pojawi³ siê... Polski peda³ Jacyków i wiêkszo¶æ spedalonych pi³karzy realu rzuci³a siê na niego i zaczê³a...ruchaæ go...na wszystkie mo¿liwe sposoby, czyli...jego marzenie zosta³o spe³nione.  Po godzinie do³±czy³ do nich...czarny murzyn, który by³ bia³y. Wtedy...powiedzia³, ¿e jest czarnym murzynem...

http://img.userbars.pl/161/32182.gif
http://img.userbars.pl/119/23655.gif

#63 27-05-2011 20:51:44

TurboDymoMan

VIP

7046690
Punktów :   
Manager: Bayern Monachium

wkurwi³ i postanowi³...rozwi±zaæ ten ca³y burdel, jakim jest bez w±tpienia Polski Zwi±zek Pi³ki Kopanej. Jednak na przeszkodzi s³awnemu kiedy¶ pi³karzowi stan±³.... Turbo Dymo Man i Zawstydzi³ Grzegorza Lato ...zarabiaj±c 2 razy wiêcej piniêdzy za nic nie robienie. Na szczê¶cie na pomoc Grzesiowi przyszed³...bóbr który zna³ tysi±c bitów i z wielk± nienawi¶ci± powiedzia³...wypierdalajcie od mojego guru! On jest prezesem i to on tu rz±dzi!!! Sprzeciwi³ mu siê jednak....mówi±c zamknij morde jebany czarnuchu...Lato widz±c, ¿e nawet bóbr ju¿ go nie lubi postanowi³.....narobiæ w majty w celu...odstraszenia zwierzyny od siebie po czym...zaczê³o ¶mierdzieæ starymi lud¼mi. Zainteresowanie wszystkich przenios³o siê na....barbi ktora pojawila sie nagle w lesie i bobr postanowil ja ..okra¶æ. Na szczê¶cie w pobli¿u sta³....Leo benhauer który zabil bobra i zerznol barbi po czym ... powo³a³ ich do swej zjebanej reprezentacji platfusów i rzek³ mówi±c...ej jebane platfusy jak niezaczniemy wygrywac to no kurde wyjebi± mnie. Nadszed³ czas meczu i ...jak przjebiecie z Reprezentacj± San Marino nie dostaniecie pó³ litra Sobieskiej, dlatego musicie ...im ostro dojebac conajmniej 1:0 bo jak nie to...ka¿dy dostanie w mordê od Laty i szlaban wchodzenia do Burdelu, dlatego ...Musicie wygrac. Mecz zakoñczy³ sie wynikiem...1-0 dla Poslki po bramc w 99 minucie ze spalonego. W nagrodê nasi sportowcy....otrzymali pó³ litra do podzia³u, a gdy ju¿ wypili....jebneli sie spac bo powiedzieli ze pol litra to za malo. Gdy siê obudzili...znale¼li siê na boisku b-klasowego....Balatonu Klasztorek i powiedzieli ¿e...mog± podawaæ pi³ki seniorom tego klubu.  Kapitan polskiej reprezentacji, Micha³ ¯ew³akow zdenerowowa³ siê i zadzowni³ po posi³ki, a konkretnie po...Turbo DYmo mena , który...mia³ jednak inne plany na ten weekend. Wróæmy teraz pod siedzibê PZPN....Gdzie toczy siê pojedynek pomiêdzy Boñkiem , a Dod± cudem wygrywa...Doda bo wspomóg³ jej by³y ma³¿onek, który zacz±³ kopaæ pi³kê w...w by³± ¿one lecz ona jest taka twarda i pi³ka odbijaj±c siê odniej za ka¿dym razem trafia³a w Boñka. Boniek po walce wsta³ i...za¶piewa³: "Byæ Go³ot±, byæ Go³ot± zjebanie jest...". W tej chwili do gry wszed³ Grzesiu Lato krzycz±c... a kur.wa niespodziewa³e¶ siê mnie tak wcze¶nie...i wyje.ba³ boñkowi z prawego...kutasowego. Tymczasem u Ciebie w domu Twoja stara pi³a...belzebuba po 3.50 i krzycza³a... DO boju ...do boju, do boju kutasy! Przejd¼my teraz do bardziej pi³karskiej czê¶ci tej historii. Na Santiago Bernabeu trwa³ w³a¶nie najwa¿niejszy mecz w historii futbolu. Real Madryt podejmowa³..... Lechie Gdañsk , która zajmowa³a wysok± pozycje w niemieckiej bundeslidze... pierwsza po³owa zakoñczy³a siê wynikiem 0:0 dziêki gol± ..dziêki gol±...W drugiej po³owie spotkania Edek strzela gola dla Lechii Gdañsk która przegrywa³a 0-0... Po meczu Edek...powiedzia³ , ¿e Howard Webb nie uzna³ mi bramki, któr± zdoby³em. Ciekawe dlaczego ?...czy¿by by³ przekupiony? Nic z tych rzeczy. Po prpostu nie sêdziowa³ Howard Webb sêdzia, tylko elekryk. No a wieczorem w pubie Kaktus spotkali siê.... zcwelowaæ -.- robili to przez...pó³ godziny i wrócili do domu ogl±daæ Ligê Mistrzów. Real Madryt gra³ w³a¶nie z...³ks ³ud¼ w tym meczu wynik spotkania wynosi³ 99:98 po rzutach karnych. Ale Widzew zacz±³ odrabiaæ straty, bo na boisku pojawi³ siê...Zbych Boñ...który by³ peda³em. Jego ¿ona...wypiê³a siê i pokolei gracze Realu...zaczêli przewracaæ siê jak domino. Wtedy pojawi³ siê... Polski peda³ Jacyków i wiêkszo¶æ spedalonych pi³karzy realu rzuci³a siê na niego i zaczê³a...ruchaæ go...na wszystkie mo¿liwe sposoby, czyli...jego marzenie zosta³o spe³nione.  Po godzinie do³±czy³ do nich...czarny murzyn, który by³ bia³y. Wtedy...powiedzia³, ¿e jest czarnym murzynem...i zapyta³ ich czy maj± zajrac. Oni odpowiedzieli....

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/bfe5b397.jpg
http://img.userbars.pl/103/20408.jpg
http://img.userbars.pl/113/22429.jpg

In body section ...
Jeste¶ tutaj przez:

sekund.

Stopka forum

RSS